Fagyal Ádám

gyógymasszőr- és sportmasszőr

2014-ben végeztem a gyógy-és sportmasszőrként és azóta aktívan tevékenykedem gyógymasszőrként. Napi szinten foglalkozom a reumatológiai problémákkal együtt élő páciensek kezelésével, és törekszem a leghatékonyabb kezelés kivitelezésére.

Gyógy, illetve sportmasszőri technikámat egy kezelés során, ha szükséges kiegészítem triggerpont terápiával, ami érthetőbben definiálva az „izomcsomók” által generált fájdalmak és izomfeszültségek megszüntetésére szolgáló technika. SMR eszközök használata vagy ezen eszközök használatának betanításával is foglalkozom, mely a mindennapokra ad egy egyszerűen használható technikát, amivel az izmainkat, és az izmot fedő kötőszövetet tudjuk nyújtani, ezzel csökkenthető az izomfájdalom és növelhető az ízületi mozgástartomány. A nehezebb esetekben köpölyöket is alkalmazok, mely nem csak a sportolói életben, hanem a gyógyítás során is kiváló segítséget nyújt az izmok ellazításához.

Egy kedves, empatikus személynek tartom magam, hisz ez elengedhetetlen egy masszázskezelésnél. A pontosság az egyik legmeghatározóbb erényem, amit bele is viszek masszázsaim kivitelezésébe. Fontos számomra páciensem közérzete, hogy ugyan a masszázs erőteljes és hatásos legyen, de kezeim alatt ne érezzenek fájdalmat, és a terápia elejétől a végéig kellemesen érezzék magukat pácienseim.