Kiss Éva

Mozgásterapeuta, humánkineziológus és okleveles sportmasszőr

Csapatsportokban jártas mozgásterapeuta, humánkineziológus és okleveles sportmasszőr vagyok. Több mint 20 évig kézilabdáztam, amelynek során sokféle sérüléssel találkoztam, és éltem át jómagam is. A nem gondos rehabilitációk miatt, valamint az egyes sportágspecifikus prevenciók alkalmazásának hiányában nálam is kialakultak izomdiszbalanszok, amik miatt a mindennapi életembe be kellett vezetnem a gyógytornát, és aminek köszönhetően elmúltak a panaszaim. Az intelligens torna javított a technikámon más sportok – úgymint funkcionális tréning, jóga, úszás, futás, hot iron és snowboardozás- kivitelezésében is.

A Kondor Judit Mozgásfilozófia csapatának tagja vagyok 2016 óta. Innen szereztem a legtöbb tapasztalatot a gerincproblémák, az izom- és myofasciális diszbalanszok felismerésében, valamint ezek hasznos, egyedi kezelési módszereiben. Az akadémikus alapokat a Testnevelés Egyetem nyújtotta, és azt a szemléletet is, hogy folyamatosan kritikus szemmel kell vizsgálni tudomány hozta új elméleteket, de tájékozottnak kell maradni és nyitottnak lenni ezek befogadására, és alkalmazására. Olyan szakmám van, szerencsére, amelyben emberekkel foglalkozhatok és folyamatosan fejlődhetek képzések útján.

A kitartást, türelmet és a pozitív gondolkodást nagyon fontosnak tartom a kezeléseimben. Ebben garantáltan számíthatnak rám a páciensek, hogy elérjük közösen a kitűzött célt, ami a fájdalom megszüntetéséhez vagy akár jobb teljesítmény eléréséhez vezet.