Gérecz Petra

Humánkineziológus, Terapeuta, Functional Movement Trainer

Amíg az álmaidat követed, nem tévedhetsz el! – ez a mondat most már több éve segít előre az életben. Mióta az eszemet tudom, sportolok és lenyűgöz az emberi test, mint mozgásszervrendszer. Számos mozgásformát kipróbáltam (úszás, kézilabda, torna, sziklamászás, atlétika, lovaglás, kevert harcművészetek, sí, …), egyeseket versenyszerűen űztem, míg mások megmaradtak hobbi szinten. Az élvonal azonban sosem vonzott igazán, mindig a természetességet, a harmóniát, az egyensúlyt kerestem.

A Testnevelés Egyetemi éveim alatt ismerkedtem meg a Mozgásfilozófiával és azzal a holisztikus szemlélettel, amit képvisel, és ami azóta az én életem részévé is vált. Az itt megszerzett anatómiai, terhelésélettani, és funkcionális biomechanikai ismeretekkel valamint a MoTe képzéseken kapott tudásanyaggal csatlakoztam a Mozgásfilozófusok kis csapatához, majd később a FuMoTh szakmai közösségéhez. Emellett funkcionális edzőként tevékenykedem, illetve humánkineziológia mesterszakon folytatom tanulmányaimat az egyetemen.

Szerencsés vagyok, hogy két olyan területen dolgozhatok, ami ennyire közel áll hozzám, teljes mértékben kiegészítik egymást és szívvel-lélekkel tudom csinálni. Az emberi test egy csoda. Megérdemli, hogy a számára legtermészetesebb, legegészségesebb módon mozoghasson!

Végzettségeim:

Testnevelési Egyetem – Humánkineziológia
Mozgásos Testelemzés (MoTe A, B, C, D kurzus)
Intelligens Torna
Manuális Neurodinamika és Fasciaorganizáció (MaNeFa)
Thor Gym – Functional Movement Trainer (FMT1)
Frissítő – svéd masszőr
Kinesio Tapeing