Kajtár Bianka

gyógytornász-fizioterapeuta, manualterapeuta, McKenzie terapeuta, Fitmummy prenatalis tréner

2018-ban végeztem gyógytornászként a Semmelweis Egyetemen.

Diplomám megszerzése után kardiológiai rehabilitációs osztályon helyezkedtem el, hogy belekóstolhassak a kórházi környezetbe valamint ellenőrzött keretek között szerettem volna tanulni a betegellátásról. A belgyógyászati betegségekhez kapcsolódó mozgásterápiák mellett mindig is fokozottan érdekeltek a mozgásszervi panaszok konzervatív kezelésének lehetőségei, módszerei. A mozgásszervi kezelésekhez való kötődésem sportmúltamnak is nagyban köszönhető.

Azonnal elkezdtem magam képezni több ilyen irányban is, amint lehetőségem nyílt rá. Ezzel kapcsolatos szakmai továbbképzéseim: Barvicsenko manuálterápia, McKenzie, Kinesio tape terapeuta, Fitmummy prenatalis tréner. Minden megszerzett új tudást igyekszem a gyakorlatban is alkalmazni, egyre több páciensnek komplex módon segíteni mozgásszervi panaszaik megoldásában, a kezelések utáni életmódjuk helyesebbé tételében.

Manuálterápia tanulmányaimat szeretném széles körben alkalmazni a hozzám érkezők körében, hogy a lehető leghatékonyabban és személyre szabottan tudjam kezelni őket. Célom, hogy a közös munka során a mindennapi életükben megszokott aktivitást elérjék, és abban ne gátolja őket semmilyen fájdalom.