Az űrlap kitöltésével nem kötelezed el magad! Az itt megadott adataidat bizalmasan kezeljük, nem adjuk ki harmadik félnek, és nem küldünk reklámleveleket. Az elmúlt 12 évben már több, mint 18 000 páciensünknek tudtunk segíteni, nálad sem lesz ez másképpen. Miután kitöltötted az űrlapot, minden esetben egyeztetni fogunk veled a megadott telefonszámon, ezért kérjük figyelmesen add meg adataidat. Ugye tudod? Ha fáj, sajog vagy alig bírod mozgatni, Neked is garantáltan fogunk tudni segíteni….

Kollégáink/terapeutáink merőben új de már alaposan tesztelt és bevált protokoll(ok) szerint dolgoznak, azaz vizsgálnak és kezelnek. Már a személyes találkozás előtt, a jelentkezés leadásakor foglalkozni kezdünk leendő pácienseinkkel. Ezért fontos megfelelően kitölteni a jelentkezési lapot, mert az információk alapján el tudjuk dönteni, hogy a Jelentkezőnek mely kollégánknál a legcélszerűbb első alkalommal megjelenni és ennek megfelelően értesítjük leendő Páciensünket. Így konkrétan terapeutához jelentkezni nincs lehetőség, kérjük ennek elfogadását.

Töltsd ki az alábbi űrlapot a bejelentkezéshez!

 

  IgenNem


  document.addEventListener( 'wpcf7mailsent', function ( event ) { fbq('track', 'CompleteRegistration'); }, false );

  Elérhetőség – Budapest

  Útvonaltervező

  Kapcsolat

  Váradi Károly
  gyógytornász, mulligan manuál terapeuta, tape terapeuta, trigger és tenderpont terapeuta

  1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 191.

  +36 30 749 0029

  iroda@fumoth.hu

  Elérhetőség

  MEGKÖZELÍTÉS

  Amennyiben a tömegközlekedést választod, jó ha tudod, hogy rendelőnk nagyon jól megközelíthető villamossal vagy akár busszal is.

  100m-en belül lévő megállók:
  Villamos: 3, 62, 62A, 69
  Busz: 5, 32