A Kismamák egyre jobban kedvelik a rájuk szabott speciális masszázst, mert az tökéletesen ötvözi a testi és lelki feltöltődést. A Kismama masszázs egyaránt jelent kezelést és kikapcsolódást.

Mikor alkalmazható?

Részt vehet rajta a Kismama orvosi szakvélemény nélkül is az egészséges várandósság második és harmadik trimeszterében. Ennek ellenére a teljes biztonság és nyugalom miatt mi azt kérjük, hogy a gondozást végző nőgyógyász beleegyezésével érkezzenek hozzánk ilyen kezelésre a Kismamák. Nem jelent kizáró okot az első trimeszter, ekkor azonban mindenképpen szükséges az orvos jóváhagyása!

A Kimamák teste átalakul.

Babaváráskor a természet törvényei szerint a Kismama teste alárendeli magát a magzat igényeinek. Ahogy a női test elképesztően egyedi és csodálatos módon alakul át, várva a Baba érkezését, úgy a testtartás is sokféle kedvezőtlen irányba változhat. A várandósság vége felé haladva az ideális testtartás egyensúlya egyre inkább felborulhat, így bizonyos izmokra, szövetekre sokkal nagyobb teher hárulhat, amelyet a masszázs vissza tud billenteni a helyes egyensúly irányába.

Gyermeket kihordani bizony megterhelő.

A kismamaság komoly érzelmi, pszichés és fizikai megterheléssel jár. Az első gyermek várása során rengeteg a bizonytalanság, sokszor félelem is megjelenik. A második, harmadik várandósság gyakran nehezebb fizikálisan mint az első volt, ráadásul ha az első gyermek után szaladni is kell és a Kismama a szükségesnél kevesebbet tud pihenni az tovább rontja a fizikai állapotot.

Ebben tud segíteni a speciális masszázs.

Célunk, hogy a kezelés során személyre szabottan enyhítsük az esetleges panaszokat, fájdalmakat és egyben könnyebbé tegyük a várandósságot.

Segítünk

  • a végtagok fáradtságán,
  • az általános fáradtság érzésen,
  • a hátfájáson,
  • a fejfájáson,
  • az alvással kapcsolatos panaszokon.

 

Természetesen minden várandósság más, ezért igyekszünk ráérezni, hogy mire van szüksége a Kismamának mind intenzitásban, mind pedig a különböző technikák megválasztásában.

A masszázs során megtaláljuk a legkényelmesebb pozícionálást, ami legtöbbször oldal fekvést vagy széken ülő pozíciót jelent, puha párnákkal kiegészítve.

Kismama masszázst rendelőnkben Varga Zsófi kolléganőnél lehet igénybe venni.

Bejelentkezés kezelésre: https://fumoth.hu/bejelentkezes/