Ez a derékpárna garantáltan megszűnteti…

Engedd meg, hogy megmutassam Neked is, anatómiai derékpárnánkat, melyet több mint 12 év és több mint 11000 páciens sikeres kezelésében szerzett tapasztalatok alapján fejlesztettünk ki, hogy segíthessünk a tartás, a hátfájás és a gyötrő derékfájás tartós megszüntetésében.

Váradi Károly vagyok (gyógytornász, mulligan manuál terapeuta, tape terapeuta, trigger és tenderpont terapeuta) és nagyon örülök, hogy végre rám találtál!

Az állandó hátfájás NEM természetes, mégis a felnőtt emberek 90%-a szenved tőle…

MEGOLDÁST KERESEL?

Az új fejlesztésű derékpárnánk használatával megszűnhetnek a panaszok!

Anatómiai szempontokat előtérbe helyező tervezés

A remek minőség és pontos beállíthatóság miatt ez a párna bármilyen testmagassághoz használható, és pontosan ott fejti ki a hatását, ahol kell! Neked sem kell tovább szenvedned, ezzel a derékpárnával megoldódhatnak a problémáid!

A megoldás a forradalmian új fejlesztésű derékpárnánk!

A derékpárnapárna célja, hogy a gerinc alsó „homorú” szakaszát ne engedje kiegyenesedni. A kiegyenesedett vagy netán domborúvá vált alsó gerincszakasz ugyanis nagyon káros hatással van a porckorongokra, a kisízületekre, izmokra és szalagokra egyaránt. Aki ülőmunkát végez, annak fontos ezt megakadályozni!

A derékpárnánk létjogosultsága az úgynevezett McKenzie párnával kapcsolatos sokéves jó tapasztalatokon alapul. A forgalomban lévő sok különböző, jobb-rosszabb minőségű párnáknak azonban van egy közös gyenge pontjuk. Testmagasságtól függően nem állíthatóak és egyféle keménységben készülnek.

MEGRENDELEM MOST

Más párnák erre nem képesek!

A derékpárnánk létjogosultsága az úgynevezett McKenzie párnával kapcsolatos sokéves jó tapasztalaton alapul.

A forgalomban lévő sok különböző, jobb-rosszabb minőségű párnáknak azonban van egy közös gyenge pontjuk.

Testmagasságtól függően nem állíthatóak és egyféle keménységben készülnek.

MEGRENDELEM MOST

Az új fejlesztésű derékpárnánk minden korábbinál hatékonyabb és kényelmesebb! 

Itt az
ULTRAHATÉKONY MEGOLDÁS
hát- és derékfájásra!

anatómiai szempontok alapján tervezett

pontosan beállítható, minden testmagassághoz

háromféle keménységű betét jár hozzá

a nyomást a megfelelő csigolyákra fejti ki

javítja a
testtartást

minden pozícióban
kényelmes

Ezt mondtátok Ti

Ezt mondják, akik már használják

A munkám nagy részét számítógép előtt ülve töltöm. 49 éves vagyok és bizony sokszor érzem már úgy, hogy leszakad a hátam. Karcsihoz járok kezelésre, és említettem Neki, hogy az állandó ülés miatt milyen fájdalmaim vannak. Ő tanácsolta nekem a derékpárnát. Már 1 hét használat után éreztem a javulást, enyhültek a fájdalmak. Nagyon hálás vagyok neki. mindenkinek szívből tanácsolom.

Andrea, PR menedzser

A nap legnagyobb részét ülőmunkával töltöm, és már évek óta szenvedtem attól, hogy a nap végén iszonyatosan fájt a derekam, annak ellenére, hogy jó minőségű széket használok. Karcsihoz egy korábbi sportsérülésem kezelése miatt jártam, ő mutatta meg nekem a derékpárnát, és mesélt róla, milyen pozitív hatásai vannak a használatának. Adtam neki egy próbát, és tökéletesen bevált. Köszi Karcsi!

Géza, marketinges

A legjobb dolog, ami velem történhetett, hogy egy ilyen párnát rendeltem, mert tényleg jól megtámasztja a hátam munka közben. Több kollégának is megmutattam, volt, aki kölcsönkérte, de utána rendelt ő is! 

Anikó, adminisztrátor

BÚCSÚZZ EL A FÁJDALOMTÓL

RENDELD MEG TARTÁSJAVÍTÓ, TERÁPIÁS DERÉKPÁRNÁNKAT MOST!

19.900 Ft helyett

MOST 11.900 Ft

+ INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL

+ 30 napos pénzvisszafizetési garanciával

+ 3 féle keménységű betéttel

MEGRENDELEM MOST

NE VÁRJ HOLNAPIG! 

Speciális tartásjavító, állítható keménységű anatómiai derékpárnánk Neked is garantáltan segít megszabadulni a gyötrő derék és hátfájástól! Ráadásul, ha még ma megrendeled, nem csupán a fájdalomtól szabadulhatsz de lényegesen kedvezőbb áron viheted..


A vásárlásod felelőssége a miénk! 

Így a fájdalmon kívül semmilyen veszíteni valód nincs, mert ha bármilyen oknál fogva nem vagy 100%-ig elégedett derékpárnánkkal, a teljes vételárat kérdés nélkül visszafizetjük! 

MEGRENDELEM MOST

Akciós derékpárna megrendelés

Töltsd ki az alábbi mezőket és add le derékpárna rendelésedet
19.900 Ft helyett csak 11.900 Ft-ért INGYENES házhoz szállítással!

Rendeld meg MOST és szabadulj meg a gyötrő fájdalomtól a kézhezvétel után 24 órán belül. A megrendelésed elküldése után minden esetben visszahívunk! A megrendelést követően 3 napon belül feladjuk csomagodat, amit partnerünk, a Royal Futárszolgálat szállít házhoz!