Az állandó hátfájás NEM természetes, mégis a felnőtt emberek 90%-a szenved tőle…

Megoldást keresel?

Az új fejlesztésű derékpárnánk használatával
megszűnhetnek a panaszok!

Anatómiai szempontokat előtérbe helyező tervezés

A remek minőség és pontos beállíthatóság miatt ez a párna bármilyen testmagassághoz használható, és pontosan ott fejti ki a hatását, ahol kell! Neked sem kell tovább szenvedned, ezzel a derékpárnával megoldódhatnak a problémáid!

A megoldás a forradalmian új fejlesztésű derékpárnánk!

A derékpárnapárna célja, hogy a gerinc alsó „homorú” szakaszát ne engedje kiegyenesedni. A kiegyenesedett vagy netán domborúvá vált alsó gerincszakasz ugyanis nagyon káros hatással van a porckorongokra, a kisízületekre, izmokra és szalagokra egyaránt. Aki ülőmunkát végez, annak fontos ezt megakadályozni!

A derékpárnánk létjogosultsága az úgynevezett McKenzie párnával kapcsolatos sokéves jó tapasztalatokon alapul. A forgalomban lévő sok különböző, jobb-rosszabb minőségű párnáknak azonban van egy közös gyenge pontjuk. Testmagasságtól függően nem állíthatóak és egyféle keménységben készülnek.

Más párnák erre nem képesek!

A derékpárnánk létjogosultsága az úgynevezett McKenzie párnával kapcsolatos sokéves jó tapasztalaton alapul.

A forgalomban lévő sok különböző, jobb-rosszabb minőségű párnáknak azonban van egy közös gyenge pontjuk.

Testmagasságtól függően nem állíthatóak és egyféle keménységben készülnek.

Az új fejlesztésű derékpárnánk minden korábbinál hatékonyabb és kényelmesebb! 

Itt az ultrahatékony megoldás hát- és derékfájásra!

  • anatómiai szempontok alapján tervezett

  • pontosan beállítható, minden testmagassághoz

  • háromféle keménységű betét jár hozzá

  • a nyomást a megfelelő csigolyákra fejti ki

  • javítja a tartást

  • kényelmes

Ezt mondtátok Ti

Ezt mondják, akik már használják

A munkám nagy részét számítógép előtt ülve töltöm. 49 éves vagyok és bizony sokszor érzem már úgy, hogy leszakad a hátam. Karcsihoz járok kezelésre, és említettem Neki, hogy az állandó ülés miatt milyen fájdalmaim vannak. Ő tanácsolta nekem a derékpárnát. Már 1 hét használat után éreztem a javulást, enyhültek a fájdalmak. Nagyon hálás vagyok neki. mindenkinek szívből tanácsolom.

Andrea, PR menedzser

A nap legnagyobb részét ülőmunkával töltöm, és már évek óta szenvedtem attól, hogy a nap végén iszonyatosan fájt a derekam, annak ellenére, hogy jó minőségű széket használok. Karcsihoz egy korábbi sportsérülésem kezelése miatt jártam, ő mutatta meg nekem a derékpárnát, és mesélt róla, milyen pozitív hatásai vannak a használatának. Adtam neki egy próbát, és tökéletesen bevált. Köszi Karcsi!

Géza, marketinges

A legjobb dolog, ami velem történhetett, hogy egy ilyen párnát rendeltem, mert tényleg jól megtámasztja a hátam munka közben. Több kollégának is megmutattam, volt, aki kölcsönkérte, de utána rendelt ő is! 

Anikó, adminisztrátor

BÚCSÚZZ EL A FÁJDALOMTÓL

RENDELD MEG TARTÁSJAVÍTÓ, TERÁPIÁS DERÉKPÁRNÁNKAT MOST!

14.990 Ft helyett csak 11.990 Ft

INGYENES szállítással

30 napos pénzvisszafizetési garanciával

3 féle keménységű betéttel

FIGYELEM!

Ezt az árat csak az első 50 derékpárnára tudjuk garantálni, ezért érdemes azonnal leadni a rendelésedet, nehogy a teljes árat kelljen kifizetned…

MEGRENDELEM MOST

Akciós derékpárna megrendelés

Töltsd ki az alábbi mezőket és add le derékpárna rendelésedet
14.990 Ft helyett csak 11.900 Ft-ért!

Érdemes sietni a megrendeléssel, mert az akciós árat csak az első 50 megrendelésig tudjuk biztosítani. A megrendelésed elküldése után minden esetben visszahívunk! A megrendelést követően 3 napon belül feladjuk csomagodat, amit partnerünk, a Royal Futárszolgálat szállít házhoz!